FANSPELLEN

Afstammelingen 2: Slecht tegen één

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


Disney Games Disney prinsessen Games Meisjes Games Afstammelingen Games Rapunzel Games Tinker Bell Games Sneeuwwitje Games Jasmijn Games Disney mickey mouse Games Onderjurk Games Assepoester Games

GAMEPLAYS

📝 Waar gaat de game over: Afstammelingen 2: Slecht tegen één?


Afstammelingen 2: Slecht tegen één
Afstammelingen 2: Slecht tegen éénAfstammelingen 2: Slecht tegen één

🌟 Rating
4.2 / 5 of 3655 votes

Maak je klaar om te reizen naar de wereld van Auradon in het nieuwe avontuur dat Los Descenientes 2 ons brengt, de tweede Disney Channel-film in de kinderen van de schurken van de klassieke verhalen.
Na het besluit van Mal en zijn vrienden om in Auradon te blijven, op het eiland van de verlorenen, is er een nieuwe leider en zijn naam is Uma, de dochter van Úrsula, de schurk van La Sirenita. Ze zal wraak nemen op Auradon en ook op haar vroegere vrienden, die hen hebben achtergelaten en hen hebben verlaten op het eiland. Aan de andere kant hebben we Mal, die goed geïntegreerd is in het koninkrijk van Auradon met de rest van de kinderen van de prinsen en prinsessen van verhalen, en nog steeds verliefd is op de troonopvolger.
In deze game kunnen we die dualiteit leven, omdat je het avontuur van Mal of dat van Uma kunt uitvoeren, en zelfs wij twee keer spelen. Je zult de verschillende niveaus moeten overwinnen, de obstakels ontwijken, de elementen verzamelen en je vijanden verslaan. Terwijl het verhaal van Mal ons meeneemt naar het Isle of the Lost en zijn voormalige vrienden wil helpen, zal het verhaal van Uma zich richten op wraak en Auradon willen bereiken. Geniet van dit fantastische spel van The Descendants 2 en het gevecht tussen Mal en Uma.
Geniet van het spel Afstammelingen 2: Slecht tegen één, het is gratis, het is een van onze afstammelingen games die we hebben geselecteerd.

🎮 Hoe het spel te spelen: Afstammelingen 2: Slecht tegen één?GamePlay toevoegen


Auto's GamesVoetbal GamesVermogen GamesBubble shooter GamesSlijtage GamesMeisjes GamesMario bros GamesKoken GamesTafel GamesZombies Games2 spelers GamesGevecht GamesFortnite Gamesspelcategorieën
Go to TOP