Angry Birds Jewels

Angry Birds Jewels

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Angry Birds Jewels
Angry Birds JewelsAngry Birds JewelsAngry Birds JewelsAngry Birds Jewels

🌟 Rating
5 / 5 of 1 votes

Voor fans van behendigheidsspellen met de muis, komt dit leuke online puzzelspel. Waar je je vaardigheden moet demonstreren door de obstakels van het juweel te breken om de vogels te helpen terug te keren naar hun wereld. Veel plezier met dit spannende spel, zodat u een volledig vermakelijke tijd kunt besteden aan het spelen van de 30 niveaus die dit spel voor u heeft. Tot welk niveau van het spel ben je bereid te bereiken? Dit leuke spel kan vanaf elk apparaat worden gedaan: Smartphone, tablet en pc. .
Geniet van het spel Angry Birds Jewels, het is gratis, het is een van onze boze vogels games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van boze vogels

Speel de zoete pianoCombineer torens voor huisdierenBreek de sneeuwmannenKerst slidesBedankt kerstmanVerbind de kerstfigurenPlaats de houten blokkenZeshoekige tetrisMysterieuze snoepjesVoltooi de piramidesVerander de afbeelding in de vogelSpeelse tomaatKerstmis NeonVerplaats de vogelsKerst geheugenKoksmesAmbulance SimulatorTélécharger le téléchargement dans l'espaceRise High BalloonGooi de bijl wegDino RunPanda simulatorSchuif de schijfGrappig kruiswoordraadselSanta Express leveringNinja Pizza 3Uitdaging op hoogte 2Help de leuke zebraStapel de pannenkoeken op elkaarKleur kubus springenRacing HeroesBakkerij ReceptSimon's monstersUpload UploadOntgrendel het bord3D gekke flesKerstkoekjesVersier kerstkoekjesRaak mijn hotdog niet aanDown art
Go to TOP