Baby Hazel: Magic Christmas

Baby Hazel: Magic Christmas

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Baby Hazel: Magic Christmas
Baby Hazel: Magic ChristmasBaby Hazel: Magic ChristmasBaby Hazel: Magic ChristmasBaby Hazel: Magic Christmas

🌟 Rating
5 / 5 of 1 votes

Hallo meiden naar onze gameportal is een game gearriveerd zodat je Baby Hazel in haar streken kunt vergezellen. Onze aardige meid bereidt alles voor Kerstmis voor. Terwijl hij slaapt, gaat hij naar de magische wereld van Santa. Hazel helpt de kerstman de cadeaus voor de kinderen op een goede nacht in te pakken. Nu genieten de kerstman en Hazel van een ritje op een rendierslee en bezorgen ze de geschenken aan de kinderen van de stad. We zullen aan alle behoeften van Baby Hazel voldoen, zodat je altijd gelukkig bent en ver kunt gaan in dit spannende spel.
Geniet van het spel Baby Hazel: Magic Christmas, het is gratis, het is een van onze capriolen games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van capriolen

Ren de kerstman!Je zag de kerstman en zijn rendieren voor KerstmisModern Santa: GeschenkleveringSanta Claus-uitdagingKerstwandelingGrappige kerstman klimmenKerstman of dief?Bedankt kerstmanFunny cut the Rope: MagicGrappige Santa Claus-verschillenSanta vz ZombieKerstkoekjesSubway Surfers: Santa loopt door de stadKerstman op het dakSanta Claus uitgevoerdSanta' s AdventuresFarming Simulator GrappigWas het speelgoed voor KerstmisBaby Hazel: Heeft plezier als danserVersier kerstkoekjesKerstcadeauGrappige DromenvangerDe droom van de kerstmanPoseidon Sailors: New EraHappy Baby's tuinKerst rasterSanta Claus: grappige vluchtPicknick outfitsSanta's Reindeer: Save ChristmasKerstfort HurlyMiddelbare school: kleed hun animators aanBaby Hazel: Veel plezier in het dinosaurusparkHongerige KerstmanHalloween: Magische pianoEllie en haar familie met KerstmisKleed het meisje aan voor KerstmisBonnie's kerstfeestKerstboomplezierBaby Hazel speeltijdJe zag onze moderne kerstman
Go to TOP