Babypoppenmaker

Babypoppenmaker

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Babypoppenmaker
BabypoppenmakerBabypoppenmakerBabypoppenmakerBabypoppenmaker

🌟 Rating
2.5 / 5 of 2 votes

Deze mooie pop staat voor je klaar om te creëren naar jouw smaak, in staat om alle aspecten van het uiterlijk en de jurk te veranderen. Aan de rechterkant van het scherm vindt u de interactieve knoppen om de pols te veranderen en aan te passen aan uw smaak. Kies een kapsel, een huidskleur en de vorm van je ogen om te beginnen.
Als je klaar bent, wordt het tijd om de jurk voor onze babypop te kiezen. Je kunt twee stukken combineren of kiezen voor een jurk, naast het selecteren van de schoenen en het kiezen van de accessoires. Geniet van deze baby poppenmaker en maak de beste creaties.
Geniet van het spel Babypoppenmaker, het is gratis, het is een van onze baby games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van baby

Baby Hazel: Work as a ChefBaby Hazel: verkleed je als een cheerleaderBaby Hazel: Werk als timmermanRepareer onze grappige babyBaby Hazel: Leer de dierenBaby Hazel: zorg voor je katBaby Hazel: zorg voor je kleine broertjeBaby Hazel: Craft TimeBaby Hazel: Leer de kleurenBaby Hazel: ontvang je pasgeboren broerBaby kinderkamerBaby Hazel: MondhygiëneBaby Hazel: Grow TomatoBaby Hazel: Bereid pompoenijs voorAangepast: WapenmakerMaak wapens celDoodle GodSpells: Bride FactoryMaak DinosáuriosHuisdier ModLadybug en BarbieDoodle FarmMaak stad MetropolisBarbie in instagramVerkleed je met vermommingKoken van aardappelchipsBaby Hazel kleedt zich als een chocoladefeeBaby Mary gaat winkelen met haar moederDe Santa Claus Toy FactoryIce Cream Maker: Maak ijsSquare CrushOntwerpers: Maak je eigen jurkenIdle FactoryBaby Hazel draagt als detectiveMaak Pets and MojipetsBouwen en verpletterenBadende Lieveheersbeestje BabyEllie geeft ons haar modetrucsJe zag de meisjes van de broederschapGrappige kostuums voor baby's
Go to TOP