Beklim bergen met de vogel

Beklim bergen met de vogel

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Beklim bergen met de vogel
Beklim bergen met de vogelBeklim bergen met de vogelBeklim bergen met de vogelBeklim bergen met de vogel

🌟 Rating
5 / 5 of 3 votes

In dit leuke spel moet je een heel gevaarlijk pad vol met rotsen afleggen. Je moet doorgaan totdat je het einde van het pad bereikt, en vermijd om in de leegte te vallen en dit alles met behulp van de vogel die je aan de schouder hebt bevestigd en de lokale vogels. Beklim de moeilijke berg zonder over de klif te vallen zodat je het einde van het niveau kunt bereiken. Durf en klik op dit spannende spel, ga de avonturen en gevaren van de berg tegemoet, zodat je zonder problemen het einde van de tour kunt bereiken. .
Geniet van het spel Beklim bergen met de vogel, het is gratis, het is een van onze platform games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van platform

Leuke koninklijke strijdAppelReis in de hemelLaat het draakje rennenSpring in de zeePompoen zoekenVerplaats de rode balTrap naar de hemelArnie AttackRed de vis 2Avonturen in het Kasteel FrozenIjzer klopper Gelukkige koppels: Hola Soy DuitsPixel RunnerVal van het meisjeLink puzzelNet op tijdElastische wegKoelende kerkerAltijd samenAdventures of the doctor-speelgoedGrappige rode stipAdventures of Moley hij Purple MoleDe tijdwerkerLimo-stuurprogrammaRubberfabriekMaximale heldOntspan vissenProject: Run FatEekhoorn in de sneeuwBaby Hazel: ontvang je pasgeboren broerOnbekende wereld: maak een wereldBrinca BrincaBaby Hazel: School PicnicGa uit mijn ruimteVerplaats de vogelsExpress vrachtwagenGeactiveerd varkenRuimtegevechtOntsnap aan de missieVind de schat
Go to TOP