FANSPELLEN

Bella: Dans in het paleis

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


Disney Games Disney prinsessen Games Moana Games Frozen Games Rapunzel Games Jasmijn Games Prinsessen Games Verf prinsessen Games Princess makeover Games Assepoester Games Onderjurk Games Beauty and the beast Games Sneeuwwitje Games

📝 Waar gaat de game over: Bella: Dans in het paleis?


Bella: Dans in het paleis
Bella: Dans in het paleisBella: Dans in het paleisBella: Dans in het paleisBella: Dans in het paleis

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Bella wil een groot feest in het paleis voorbereiden om de komst van het nieuwe jaar te vieren en we zullen haar moeten helpen met alle voorbereidingen. Het eerste dat we moeten maken, zijn de uitnodigingen voor al je vrienden in de Disney-wereld.
Wanneer het ontwerp klaar is, gaan we verder met de inrichting van de kamer, waarbij we tafels met catering, ballonnen, bloemen en vele andere decoratieve elementen moeten toevoegen. Zodra alles klaar is, zullen we Bella moeten helpen zich voor te bereiden om er heel mooi uit te zien als de gastvrouw. Kies een mooie jurk en accessoires om Bella er indrukwekkend uit te laten zien tijdens de dans in het paleis.
Geniet van het spel Bella: Dans in het paleis, het is gratis, het is een van onze Beauty and the beast games die we hebben geselecteerd.

🎮 Hoe het spel te spelen: Bella: Dans in het paleis?GamePlay toevoegen


Slijtage GamesMeisjes GamesKoken GamesMiraculous ladybug GamesLiefde-test GamesBarbie GamesZwanger GamesLiefde GamesDisney prinsessen GamesWassen en strijken GamesFrozen GamesMoana GamesPucca Gamesspelcategorieën
Go to TOP