Beroemde huisdieren

Beroemde huisdieren

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Beroemde huisdieren
Beroemde huisdierenBeroemde huisdierenBeroemde huisdierenBeroemde huisdieren

🌟 Rating
1.4 / 5 of 11 votes

Zangers Rihanna en Ariana Grande delen hun liefde voor dieren en hebben elk een prachtig huisdier waar we in dit spel voor moeten zorgen. We zullen de honden na enkele dagen moeten baden zonder het te doen en we zullen alle stappen moeten volgen om het perfect te maken.
Naast het wassen moeten we hun nagels knippen en hun tanden poetsen zodat het toilet compleet is. Als we klaar zijn, kunnen we een celebrity-look voor honden kiezen en een exclusieve halsband, een hoofdaccessoire en enkele leuke schoenen kiezen. Zorg voor de huisdieren van beroemdheden om dit spel succesvol af te ronden.
Geniet van het spel Beroemde huisdieren, het is gratis, het is een van onze beroemdheid games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van beroemdheid

Chagrijnige kat rent de weg afFlappy emojiSlangenbezweerderNostalgische slangBestel de kast bij Marie KondoJe zag het Hollywood-meisjeJe zag Kendall en KylieTrol: Bottle KickJe zag Kim KardashianVeel plezier met je vingers familiePrinsessen muziekfestivalPrinsessen: Leer Floss DanceWie is de beroemde?Zomerfestival in CaliforniëDisney Prinsessen in het Met GalaGrappige steampunk-stijlJe zag de jongens: het peloton van vreemde dingenVerkleed Bob´s BurgersThe Descendants Fashion StylistPrinsessen CoachellaDisney Princesses: At the OscarsBaad de kleine puppyBathe CatsMake-up Taylor SwiftTalking Ben: Pet TimeDierenliefhebber dierenartsRed de leuke huisdierenVerzorging van huisdierenHuisdier ModPonys: SchoonheidssalonZorg voor wilde dierenHuisdieren verf onlineZwemmen en zorgen voor pony'sPop zanger bij de gekke tandartsBeethoven 15: De pianistPatrouille pups helpenWanda zorgt voor de zwerfhondJumper DogAnanasstijlRed de hond
Go to TOP