Bevroren in de grote stad

Bevroren in de grote stad

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Bevroren in de grote stad
Bevroren in de grote stadBevroren in de grote stadBevroren in de grote stadBevroren in de grote stad

🌟 Rating
5 / 5 of 6 votes

Frozen Elsa en Anna gaan Arendelle verlaten om uit te rusten na de première van Frozen 2. Ze hebben besloten op vakantie te gaan en de grote stad te leren kennen voor wat we gaan voorbereiden. Ze kunnen niet naar de echte wereld gaan met hun Disney-prinseskleren, dus we moeten een mooie look vinden voor hen om door de grote appel te lopen.
Je moet voor elk een make-up kiezen en dan naar hun kast gaan op zoek naar een perfecte outfit. Als je klaar bent met beide zussen, wordt het tijd om het moment te vereeuwigen met een mooie foto op de luchthaven. Vergezel de hoofdrolspelers van Frozen 2 op hun reis naar de grote stad.
Geniet van het spel Bevroren in de grote stad, het is gratis, het is een van onze frozen games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van frozen

Frozen Princesses: Cover for VogueFrozen: Coloring BookFrozen Princesses: avontuur op sociale mediaFrozen: Populair op schoolJurk Elsa voor Frozen 2Elsa: Drama bij het instituutAnna: Makeup AcademyElsa in de schoonheidssalonAnna: Gamer GirlElsa kleedt zich voor schoolOlaf`s bevroren herfst freezeModegevecht tussen Elsa en AnnaElsa en Anna: Halloween-feestBevroren prinsessen trouwen verliefdFrozen AdventuresElsa: Kleurrijk kapselElsa: Afvallen voor de dansFix Elsa' s WeddingFrozen Princesses: Thanksgiving vierenKristoff maakt het uit met AnnaJe zag prinses Anna naar school gaanElsa-galadansTrendy prinses outfitsElsa: Hashtag ChallengeFrozen: Elsa and Anna babiesElsa Anna en OlafElsa kleedt zich als koningin en superheldinPrincess Anna: Sweet or TrickPrincess Elsa: Erica' s BirthdayElsa: Drama by SeparationElsa heeft plezier op het strandRepareer Elsa's sleeWervelkolom operatie voor AnnaElsa: KerstdrankjesManicures en pedicures AnnaKam Koningin ElsaPrincess Elsa: Ballet DancerHelp Elsa met serviesgoedFrozen Princess cosplayElsa Blogger Story
Go to TOP