Briko

Briko

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Briko
BrikoBrikoBrikoBriko

🌟 Rating
5 / 5 of 1 votes

Briko is een leuk spel dat het succesvolle mobiele spel Bricks Ball Crusher perfect nabootst. Jouw missie is om je ballen naar de blokken te gooien en ze allemaal te elimineren voordat ze de onderste zone bereiken. Elke keer dat je een bocht voltooit, gaan de blokken een stap omlaag en naderen je gevaarlijk positie.
Je moet erg bedreven zijn in het bepalen van het traject van de ballen om de blokken zo veel mogelijk schade te berokkenen in zo min mogelijk worpen. Verwijder alle blokken van het niveau om het te overwinnen en een nieuwe fase in dit Briko-avontuur te ontgrendelen.
Geniet van het spel Briko, het is gratis, het is een van onze Play store games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Play store

Stack Ball: Open je weg naar slagenZand ballenBlast Away: Ball DropHoopsterren onlineZandballen onlineKleurvulling 3DRope Rescue Unieke puzzelKleur paar hobbelBuddy TossRolling Ball 3DRun Race 2 3DJelly Shift onlineVerbazen!Aardewerk onlineStraalsprongLight It UpTouw rondPerfecte plakjesBanana Copter SwingCrowd City 2Trek aan de tafelSterren stijgenFles Flip 3DPlay Store: Bottle FlipKlop de balTwist HitClean RoadColor CrashPick Me Up3D-verfrunSuikerglazuur op de taart OnlineZal held onlineVerkeer GoSchop de Buddy onlineFruit ontsnaptOliejachtSchone weg 2Popcorn BurstGeef me alsjeblieft water3D-padverf
Go to TOP