Bubble Pop Adventures

Bubble Pop Adventures

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Bubble Pop Adventures
Bubble Pop AdventuresBubble Pop AdventuresBubble Pop AdventuresBubble Pop Adventures

🌟 Rating
3.8 / 5 of 16 votes

De protagonisten van dit verhaal zijn paddenstoelen met menselijke kenmerken die rustig op het platteland leven totdat een stortbui van bellen de kleinste van het dorp heeft ingesloten. Onze vriend zal dezelfde bubbels moeten gebruiken om de kinderen in elk van deze niveaus te redden en ze veilig en gezond terug te krijgen. Het is een Bubble Shooter-game waarin je je muis moet gebruiken om te richten en de gekleurde bubbels naar anderen van dezelfde kleur te schieten om ze te elimineren. Je hoeft niet alle bubbels te elimineren, je missie is om de kleine paddenstoelen te redden en als je het eenmaal hebt, overwin je het niveau. Als het voor u beter is om de volgende bubbel te gebruiken dan de huidige, drukt u op de B-toets om de wijziging aan te brengen.
Geniet van het spel Bubble Pop Adventures, het is gratis, het is een van onze Bubble shooter games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Bubble shooter

100 ballenRed de vis 2Santa Claus-ruimteTeen Titans Go: Save the TitansOverleven op de wormenplaneetGoochelaar versus zombiesVeel plezier met het springen op het platformVal van het meisjeKoelende kerkerLink puzzelBloedige kerkerBrandweerman te hulp!Knippen en opslaanMetal Slug PangFire Hero an Water PrincessGibbets MeesterRed de monstersDe avonturen van Blaze en de Monster MachineFoxyland 2Wild GunnerGalactische raketafweerGrappige oorlogsheldHeer van de MelkwegAanval in de sterrenstelselsVeel plezier met het vernietigen van asteroïdenRuimtegevechtsimulatorSnel ruimtevaartuigMilitair in oorlog 3D-multiplayerAlien aanvalVuur stormWoedende zandtankCrazy krabZombie-uitdagingLaatste doodseskorpsMonsters en bazooka: HalloweenDEF Island!Slimme dinosaurussenGemotoriseerde heldRed of sterfClarecence Pang
Go to TOP