Caillou: Match the Leaves

Caillou: Match the Leaves

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Caillou: Match the Leaves
Caillou: Match the LeavesCaillou: Match the LeavesCaillou: Match the LeavesCaillou: Match the Leaves

🌟 Rating
2.9 / 5 of 7 votes

Little Caillou is erg blij met de komst van Autumn omdat de bladeren vallen en hij heeft een leuke game bedacht waarmee je je visuele capaciteit kunt verbeteren. In het midden van het scherm zien we een blad en aan de rechterkant zullen we kleinere hebben die andere bladeren vertegenwoordigen. Je moet degene kiezen die overeenkomt met het centrum en naar het volgende niveau gaat.
Hoe sneller je bent, hoe beter je beeld- en reactievermogen zal zijn. Speel met de jongste van het huis naar dit didactische spel met zijn vriend Caillou, protagonist van de stripreeks.
Geniet van het spel Caillou: Match the Leaves, het is gratis, het is een van onze caillou games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van caillou

Bereid een Margarita-pizza voorMaak wat heerlijke gebakken appelsZelfgemaakte PizzaDisney Princesses: Autumn Challenge DesignsEllie in de vier seizoenen van het jaarPrinsessen: Celebrate FallFascinerende prinses herfstFrozen SolitaireJungle JamMemory ChallengeHallo Kitty MahjongSpace ChasersHugs octopusPrinsessen: ze lopen door het parkEerste hulp voor onze kleine ponyCoco Disney: GeheugenBarbie en de magie van Pegasus: GeheugenChristmas MahjongPlet de tomatenConnect Animals: Onet KyodaiSanta Claus: Gooi geschenkenGratis Crush JewelLeuke sieradenMr. Bean: Hex CodeVerkleed de ijsprinses voor de seizoenenSuper Wings: Travel the WorldPocoyo: Fair CarsMysterieuze snoepjesEén in de rijGarfield: AansluitingspuntenKerstcadeauCrush snoepjesKleur ChasePompoenen plettenSushi CrushDe avonturen van Blaze en de Monster MachineVerf MinionsEen magisch Doki-avontuurSudoku voor mobielCombineer torens voor huisdieren
Go to TOP