Car Eats Car: Dungeon Adventure

Car Eats Car: Dungeon Adventure

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Car Eats Car: Dungeon Adventure
Car Eats Car: Dungeon AdventureCar Eats Car: Dungeon AdventureCar Eats Car: Dungeon AdventureCar Eats Car: Dungeon Adventure

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Car Eats Car biedt ons een nieuw avontuur door de kerkers waarin we alle politieagenten moeten ontwijken om niet in de gevangenis te belanden. In Dungeon Adventure moeten we de rode edelstenen oppikken die verspreid over het niveau liggen, die we kunnen gebruiken om ons voertuig te verbeteren.
Daarnaast vind je elementen die je in het avontuur helpen, zoals de blauwe cirkels die je nitro-balk vullen of de paarse cirkels die je bommen geven. Gebruik de bommen om je tegenstanders neer te halen en aan het einde van elk niveau te komen om volop te genieten van Car Eats Car: Dungeon Adventure.
Geniet van het spel Car Eats Car: Dungeon Adventure, het is gratis, het is een van onze Auto's games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Auto's

Lamborghini Car DriftGrappige eierautoStunt RunnerVind de uitgang van de autoRij de heuvel opSloop Derby ChallengerIntens zoeken op straatAuto sloopRacen zonder remmenLeuke carrière in wolkenkrabbersRoad of RampageTrafficup.ioOffroad ManiaCar Fight IOReal Impossible Track 2VerkeersloopParking carsFly Stunt Car 3Weg afslaanWaterauto 3D surfen3 auto' sKleine planeetVerkeersafslagAutostunt ParkourRussische Extreme Offroad 4x4Autorace zonder extra levenSnelle auto racingRijden auto's in RuslandLeren toevoegen met auto'sGeen botsingCarrières in de sterke heuvelsUndead DriveEggs & CarsAuto's HTML5Parkeer de moderne auto in HDWas onze leuke autoAuto opstijgenPolitie van de toekomstBiggy manierSnelweg geblokkeerd 2019
Go to TOP