Chucky

Chucky


  • aandeel
  • Reload


📝 Over deze game


Chucky
ChuckyChuckyChucky

🌟 Rating
3.6 / 5 of 377 votes

De boze Chucky-pop wil zijn scherpschutterschap oefenen voordat hij op jacht gaat naar nieuwe slachtoffers, omdat hij zelfs geen van zijn bijl-lanceringen wil missen. We zullen je in deze missie moeten helpen met de muis van de pc om de assen te richten en te schieten naar de doelen die op het scherm verschijnen.
In het onderste deel zullen we kleine doelen en eenden vinden die ons vijftig punten zullen geven voor elk succes. Aan de bovenkant verschijnen andere doelen en ook horror-personages zoals Freddy of de vriendin van Chucky, zodat we onze bijlen tegen hen gooien en een extra punt krijgen. Behaal een geweldige score aan het einde van de tijdslimiet van zestig seconden en word een geweldige moordenaar zoals Chucky, de duivelse pop.
Geniet van het spel Chucky, het is gratis, het is een van onze terreur games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelen
Andere games van terreur

Halloween aanstekerSlendytubbies beta 25 uur nachtmerrieInsanity Clicker: GeheugenBeste Magere Hein!Horror stadBrandend bosJungle van angstIn het donkerDe Gun Club ShooterBoogschieten StakingDart WheelAssassin: Een goede sluipschutter zijnResidentie van het kwaadRescue Combat OfficerBloedige zombieaanvalSchietsport: OlympicsKubusverdedigingSchieten: Zombie ShooterSchiet op de buitenaardse zombiesKlop de balBlasty flessenApocalypse ZombiesCall Of Duty Assasins SniperSchiet op de stierenInfinite Battlefield: PUBGYandere doden SenpaiOntsnap met Freddy van FNAFCreepy Death AlleyKnock OffDisco DodgeballBoogschutters: Master of the WindApple ShooterMarionettenmoordenaarWitte boogschutterMoordenaar van dievenFotograferen in het wilde westenVampires VS KnoflookGooi taarten naar de demonenCowboy met één hand
Go to TOP