Design Princess Oscars Jurken

Design Princess Oscars Jurken

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Design Princess Oscars Jurken
Design Princess Oscars JurkenDesign Princess Oscars JurkenDesign Princess Oscars JurkenDesign Princess Oscars Jurken

🌟 Rating
5 / 5 of 2 votes

Deze prinsessen uit de Disney-wereld zijn uitgenodigd voor het jaarlijkse gala van de Hollywood-filmprijzen, de Oscars. Nu zijn ze allemaal erg nerveus omdat alle ogen er een paar minuten op zullen focussen en er spectaculair uit willen zien. Daarom moeten we unieke jurken voor hen ontwerpen en zodat er niemand kan zijn met een jurk die vergelijkbaar is met die van jou.
We moeten de delen van elk pak selecteren en de stukken combineren om een uniek ontwerp te maken. Bovendien moeten we ze goedmaken en kammen voor het evenement. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van de Oscars-jurken voor de Disney-prinsessen.
Geniet van het spel Design Princess Oscars Jurken, het is gratis, het is een van onze Prinsessen games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Prinsessen

Princess: verander de afbeelding in uw bruiloftTiana' s bruiloft: Green SpringPrinsessen: themafeestdansPrinsessen: terug naar de jaren ' 70Ariel en Aurora: FeestjurkPrinses schoonheidswedstrijdKleed prinsessen zonder rivaliteitPrinsessen: kleurrijke looksPrinsessen: Design-dekensPrinsessen: T-shirts met boodschapElsa and Ariel: Day of the DeadPrinsessen: Celebrate FallVerander prinsessen in heldinnenVerkleed prinsessen met pastelkleurenPrinsessen: Gossip on CampusJe zag de ponyprinsesPrinsessen: verlanglijststijlFascinerende prinses herfstPrinsessen: Crazy WeekendAriel en Moana: Haute CouturePrinsessen: zomergolvenPrinsessen: maxi-jurkenPrinsessen: zomerfeestPrinsessen: een café op de campusNieuwe prinses promotie dansPrinsessen: Harajuku Japan FashionKleed de prinsessen aan voor PasenPrinsessen: Vlechten voor het festivalBetoverde prinsesAriel: Koop voor de winterPrinsessen: ontwerp schooltassenDisney Princesses: Miss WorldFotosessie voor Rapunzel en MoanaFashion Cosplay voor prinsessenAriel en Moana: Vier 4 juliVerkleed de prinsessen voor de Grammy AwardsPrinsessen proberen nieuwe stijlen uitPrincess: New CostumesPerfecte prinsesvakantieKleed de prinsessen en hun dochters
Go to TOP