Dierentransport simulator

Dierentransport simulator

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Dierentransport simulator
Dierentransport simulatorDierentransport simulatorDierentransport simulatorDierentransport simulator

🌟 Rating
5 / 5 of 3 votes

Voor fans van dierentuingames komt dit leuke online spel. Waar je het transport van de dierentuin moet rijden en de burgers, die in de dierentuin zijn, moet redden. Het is geen normaal spel van hertenjacht of dierenjacht. De cheetah is boos en vond zijn weg naar het moderne leven, de stadsmensen in groot gevaar. Het is niet nodig om op jachtluipaarden te jagen, raak het gewoon met een rustgevende pijl, het zal het verdoven. Veel plezier met dit transport van dieren van de stad naar de dierentuin. .
Geniet van het spel Dierentransport simulator, het is gratis, het is een van onze dieren games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van dieren

Veel plezier met de berenVeel plezier met het eten van vis in de zeeOnthoud de jungleVerplaats de vogelsDierenquizEekhoorn in de sneeuwDikke hamsterConnect Animals: Onet KyodaiEekhoorn familieHaai aanvalSlangen en grappige trappenZorg voor de schattige olifantBlij varkentjeZorg voor onze mooie eekhoornNova Snake.ioZorg voor ons prachtige konijnVoltooi het dierKoala SlingNeon Snake.ioGeactiveerd varkenRed de walvisKleine zeemeermin dierenwinkelZorg voor de prachtige pandaSmash mierenVeel plezier met bellen blazen onder de zeeEindeloze kikker sprongLeuke explosieVoer de hongerige kikkerUitroeiing van vliegenMiljonair KrokodilSafari: Voed de dierenSpring met JustinRunner fruit springenSuper Monkey LegendOp zoek naar de EenhoornBirdy DropWaterbalKangoeroe muisBaby Hazel: Veel plezier op de safariRabid Rabbit
Go to TOP