Een Pixel-avontuur

Een Pixel-avontuur

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Een Pixel-avontuur
Een Pixel-avontuurEen Pixel-avontuurEen Pixel-avontuurEen Pixel-avontuur

🌟 Rating
5 / 5 of 3 votes

Maak je klaar om een spannend avontuur te beleven met onze held en te overleven in de donkerste kerkers vol met vijanden die je ooit hebt gezien. Het is een gepixeld avontuur dat herinnert aan de meest klassieke arcade-spellen uit de geschiedenis. Je zult je zwaard moeten gebruiken om al je vijanden neer te schieten en de uitweg te vinden om verder te gaan in het avontuur.
Verzamel zoveel mogelijk goud en vermijd obstakels om je tegenstanders te overleven. Je moet op zoek gaan naar alle hoeken van objecten die dienen om je krijger te verbeteren. Je kunt het geweldige spel van A Pixel Adventure niet missen.
Geniet van het spel Een Pixel-avontuur, het is gratis, het is een van onze avontuur games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van avontuur

Geniet van de Space BallHet grote avontuur van JimCaveman AdventureAdam en Eva 6RedBall voor altijdMillenials WiFi HungerSupersonische JackBallonreis naar het Fabulous CircusAlfyAdam en Eva AstronautLaatste alliantieDonkere mijnRubberfabriekCrazy Potato AdventureExpress vrachtwagenVuurvliegjes tijdOnbekende wereld: maak een wereldSpringen op spikesRuby's Adventures: 2DBaby Hazel: Geniet van de regenachtige dagenGa uit mijn ruimteMaak nieuwe baby'sKoude koningVerloren in de ruïnesExplosieve dozenBaby Hazel: Ziek van de maagBaby Hazel: Vier VaderdagBaby Hazel: Fishing DayBaby Hazel: Leer zwemmenBaby Hazel: Veel plezier als dierenarts´ Kleurrijke bruggenVernietig de insectenGrappige rode stipBaby Hazel: Veel plezier in je boomhutLaatste hebzuchtBaby Hazel: In sprookjeslandStofzuiger in actieKasteel lichtBaby Hazel: Bezoek het waterparkBaby Hazel: Time to Sleep
Go to TOP