FANSPELLEN

Forge Ahead: Creëer wapens

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


Pijlen Games Bouwen Games Personages te creëren Games Oorlogen Games Creëren wapens Games Scherpschutter Games Scherpschutterkunst Games Katapulten Games Tanks Games Creëren Games Armen Games Canyons Games

📝 Waar gaat de game over: Forge Ahead: Creëer wapens?


Forge Ahead: Creëer wapens
Forge Ahead: Creëer wapensForge Ahead: Creëer wapensForge Ahead: Creëer wapensForge Ahead: Creëer wapens

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Forge Ahead is een leuk spel waarin we middeleeuwse wapens zoals zwaarden gaan maken en hiervoor moeten we de smidse beheersen. Het eerste wat we zullen doen is de hamer gebruiken om de bal te krijgen die verborgen is in deze stenen, waarmee we de grondstof zullen verkrijgen.
Als we de materie in de kom hebben, zullen we deze smelten en vervolgens in de zwaardvorm plaatsen. We hoeven het alleen maar te smeden om het de vorm te geven en we zullen kiezen wat we ermee doen. Je kunt doorgaan met het maken van nieuwe of verkopen om geld te krijgen en het uitgeven aan Forge Ahead-verbeteringen die je helpen krachtigere wapens te maken.
Geniet van het spel Forge Ahead: Creëer wapens, het is gratis, het is een van onze creëren wapens games die we hebben geselecteerd.

🎮 Hoe het spel te spelen: Forge Ahead: Creëer wapens?GamePlay toevoegen


Voetbal GamesAuto's GamesGevecht GamesGta: san andreas GamesFifa GamesNinjago lego GamesBarcelona voetbal GamesLego GamesLeo Messi GamesWwe worstelen GamesMaffia GamesSoldaten Gamesspelcategorieën
Go to TOP