Fortnite Battle Memory

Fortnite Battle Memory

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Fortnite Battle Memory
Fortnite Battle Memory

🌟 Rating
3.6 / 5 of 1431 votes

Fortnite heeft zich sterk gehouden in de wereld van videogames en komt naar onze website met een exclusieve game waarvoor we hebben gebaseerd op zijn beroemde skins die al zijn spelers verrukken. De skins zijn slechts aspecten die je voor je personage kunt kopen.
Zoals je weet is Fortnite een gratis spel in de versie Battle Royale, maar in het spel is er een winkel waar je je kalkoenen kunt uitgeven aan aankopen van skins, picks, deltavliegers, dansen, enz. Dit is niet meer dan decoratief, omdat de aankoop van een van deze objecten je niet sterker maakt of je winkansen verhoogt.
In deze game kun je de beroemdste skins en de beste verkopers in de game store leren kennen, aangezien bijna iedereen ze heeft voor hun originaliteit.
Hier hoef je niemand onder ogen te zien, het gaat erom je hersenen te trainen met een geheugenspel. Je zult de kaarten moeten vinden die hetzelfde zijn en je moet ze één voor één omdraaien. Onthoud de afbeelding achter de brief en vind je partner om het niveau te wissen. Je hebt verschillende niveaus, die in moeilijkheidsgraad toenemen en voor elk geketend succes krijg je een plus score. Durf je geest uitdagen in Fortnite Battle Memory.
Geniet van het spel Fortnite Battle Memory, het is gratis, het is een van onze Fortnite games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Fortnite

Craftnite.ioFortnite onlinePixWarsSurviv. Io Battle RoyaleZone RoyaleFoi IOMinecraft Battle RoyaleBattle Royale SurvivalBattle Royale ZombieBattlePoint. IoApex Legends OnlineMini Battle Royale-stijl PUBGBattle Royale OnlineDe laatste IOPUBGDeath toernooi Multiplayer OnlineBrutal Wanderer: Survival open wereldFreefall Tournament: Battle RoyaleGarry's Mod Prop Hunt
Go to TOP