Frozen II: Jurk in de mode

Frozen II: Jurk in de mode

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Frozen II: Jurk in de mode
Frozen II: Jurk in de modeFrozen II: Jurk in de modeFrozen II: Jurk in de modeFrozen II: Jurk in de mode

🌟 Rating
5 / 5 of 2 votes

Bevroren prinsessen willen plezier hebben in de grote dansen van het koninkrijk. Eerst moet je met Olaf spelen: Raad eens welke objecten of personages de sneeuwpop vertegenwoordigt. Ga nu naar de garderobe van de prinses en selecteer prom-jurken en combineer ze met luxe accessoires die bij de kostuums passen. Vergeet make-up en kapsel niet. Laat prinsessen opvallen met hun schoonheid en glamoureuze stijl. Dit leuke spel kan vanaf elk apparaat worden gedaan: Smartphone, tablet en pc.
Geniet van het spel Frozen II: Jurk in de mode, het is gratis, het is een van onze disney prinsessen games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van disney prinsessen

Disney Princesses: Miss EleganceKleed Elsa en Vaiana aanPrinsessen in het Fantasy ForestZeemeermin jeugd versus dameskledingDisney Princess CosplayMini Prinsessen: eerste kerstdagVerander prinsessen in popsterrenEskimo-stijl voor prinsessenThe Little Mermaid: kapsel en kleurPrinsessen: populair op schoolDisney Prinsessen: kijk met portemonneesPrincesses: Costumes ChallengeVier prinsessen in de stadDisney Princesses: SchoonheidssalonPrinsessen: kleed je als poppinsSpeelgoedwinkel: Super HeroinesDisney Princesses: Harajuku FashionDisney Princesses: Verkleed je in feestkledingDisney Princesses: Jungle TrendFunky SquadeprinsessenDisney Prinsessen: New Year's resolutiesPrinsessen: kerstfeestDisney Princess JaarElsa en de gereedschappen van de tuinPrinsessen: Rain Day LookKleed de Disney Prinsessen aan voor je vakantiePrinsessen: Summer TalePrinses Ariel: Van ziek tot fantastischDisney Princesses: New Year' s CollectionDisney Prinsessen: TrouwjurkenUniversitaire Diva'sElisa is op zoek naar een vriendjeBlondie: Chic Rebel PrincessDisney Princesses: Cosplay ChallengeDisney Prinsessen: Kleurrijke jurkenDisney Princesses: Night CampfiresPrinsessen: plezier maken in het zwembadDisney Princesses: WinterfeestjesPrinses Elsa: inrichting van haar kamer en make-upDisney Prinsessen: Kleurrijke vlechten en pedicure
Go to TOP