Fruit Ninja Minecraft-versie

Fruit Ninja Minecraft-versie

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Fruit Ninja Minecraft-versie
Fruit Ninja Minecraft-versieFruit Ninja Minecraft-versieFruit Ninja Minecraft-versie

🌟 Rating
4.2 / 5 of 12 votes

Het succesvolle spel van Fruit Ninja komt naar onze website maar met een versie in de wereld van Minecraft. Twee geweldige spellen komen samen om dit prachtige avontuur te creëren waarin je voor de rest een onbereikbare score moet bereiken. Gebruik je muis of het aanraakscherm van je mobiele apparaat om de blokken van Minecraft te snijden en ze niet in de vide te laten vallen.
Je moet voorzichtig zijn met de bommen, want als je er een raakt, ontploft het en eindigt het spel. Als je drie blokken Minecraft laat ontsnappen, verlies je ook de game en moet je een nieuwe kans aangrijpen voor de Fruit Ninja Minecraft-versie die op zoek is naar een beter album.
Geniet van het spel Fruit Ninja Minecraft-versie, het is gratis, het is een van onze minecraft games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van minecraft

Grindcraft RemasteredCreeper puzzelsMinecraft voor de middelenMinecraft-verbindingWie is wie? MinecraftBlocraftMinecraft: Coin AdventureMinecraft html5Tetris MinecraftMinecraft KogamaMinecraft: De labyrintgangMinecraft Kogama 2Paintball Gun Pixel 3DMinecraft freeCubeCraft KogamaMinecraft opgehangenWhack a CraftMonster ambachtMinecraft: Christmas Gold MineZombieCraft 2Minecraft, mijn kloonMinecraft 3D-zombiemijnenMinecraft: Paintball WarDoom CraftPuzzel Steve MinecraftNieuwe skins MinecraftVerdedig MinecraftSteve in de gevaarlijke mijnenLost in Space MinecavesMinecraft: Autorace modWorldcraftWorld CraftsVoetbal MinecraftMinecraft IOMine Clone 3Zombie MinecraftMinecraft Games blockerMinecraft GTAMinecraft GmodKapitein Minecraft
Go to TOP