Grappig vissen

Grappig vissen

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Grappig vissen
Grappig vissenGrappig vissenGrappig vissenGrappig vissen

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Berijd de boot en we zullen een leuke visdag doorbrengen met Funny Fishing. We zullen deze man moeten helpen om zoveel mogelijk vissen te krijgen en een geweldig record te krijgen. Je moet de boot waarop het is gemonteerd drijven en de hengel lanceren om de vis te vangen.
Je moet het doel van het niveau bereiken om automatisch naar het volgende te gaan, zodat je des te beter kunt overwinnen. Je kunt bommen gebruiken om veel vissen tegelijk te vernietigen en vooral de haaien die je doelwit opeten. Ontvang extra tijd, punten en wormen die erg belangrijk zijn om te blijven vissen in Funny Fishing.
Geniet van het spel Grappig vissen, het is gratis, het is een van onze Vis games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Vis

Red de walvisClarence en zijn vrienden te vangen hagedissenLA Shark grappigVissende pinguïnCrazy Frog - De gekke kikkerCrazy Rush IOWormate. IoWorms.ioSushi Party IOStealth ontsnapping uit de gevangenisShark Attack IOMijn Dolphin Show 6Worm terreurRennende hondenWorms Zone GrappigWasteland Warriors: Capture the FlagPJ Masks: Capture the NinjalinosDe Island Survival ChallengeHaai aanvalPokémon: Fishing MagikarpOverleven op de wormenplaneetPuppy duiken op de bodem van de zeeGame BoksenShark: Pile JumpMonsterjongLopende kooiAuto Eet Auto 2Dennen de pinguïnMijn katballonFruit Ninja Minecraft-versieZuma BoomFruit SlasherAngry Chicken: Egg MadnessBomb TownOntwijk de bommen met het vliegtuigParty Toons IOSchieten: Zombie ShooterBomberman HTML5Haai Hunter 2Happy Ride Happy Wheels-stijl
Go to TOP