FANSPELLEN

Hands Attack: Handwarmer

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


Mario bros Games Voetbal Games Auto's Games 2 spelers Games Battle Royale Games Sport Games Tafel Games Zuilengang Games Gevecht Games Vuur en water Games

📝 Waar gaat de game over: Hands Attack: Handwarmer?


Hands Attack: Handwarmer
Hands Attack: HandwarmerHands Attack: HandwarmerHands Attack: HandwarmerHands Attack: Handwarmer

🌟 Rating
3.3 / 5 of 3 votes

Hands Attack is het klassieke spel dat bekend staat als een handwarmer waarin je om de beurt een tegenstander moet ontmoeten om te slaan of je hand weg te nemen. Terwijl de speler de hand van de tegenstander probeert te raken, moet de ander deze snel verwijderen en de klap vermijden.
Als het je lukt om te raken, ga je door met je beurt, maar als de tegenstander wegrijdt, veranderen de tafels en is hij degene die je raakt. In dit online spel van de handwarmer kun je alleen spelen of in gezelschap met zijn twee-spelersmodus. Maak je klaar om je rivalen te verslaan in de Hands Attack-game, de klassieke handwarmer.
Geniet van het spel Hands Attack: Handwarmer, het is gratis, het is een van onze 2 spelers games die we hebben geselecteerd.

🎮 Hoe het spel te spelen: Hands Attack: Handwarmer?GamePlay toevoegen

👥 Voor 2 spelers of meer
Voetbal GamesAuto's GamesVermogen GamesSlijtage GamesMeisjes GamesBubble shooter GamesMario bros GamesKoken GamesZombies GamesTafel GamesGevecht GamesFortnite Gamesspelcategorieën
Go to TOP