Je hebt onze Geisha gezien

Je hebt onze Geisha gezien

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Je hebt onze Geisha gezien
Je hebt onze Geisha gezienJe hebt onze Geisha gezienJe hebt onze Geisha gezienJe hebt onze Geisha gezien

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Dit mooie meisje zal zich verkleden als Geisha voor een Japans festival. Je moet ons meisje helpen voorbereiden met de ideale kostuums om een ​​prachtige Geisha te karakteriseren. Je zult verrast zijn door de schoonheid van de Japanse cultuur en het oogverblindende mode-icoon: De Geisha. Vind de ideale make-up voor de prachtige Geisha en mix en match vervolgens de kimono's en fans om de perfecte outfit voor haar te creëren. Veel plezier in dit gratis spel voor meisjes. Dit leuke spel kan vanaf elk apparaat worden gedaan: Smartphone, tablet en pc.
Geniet van het spel Je hebt onze Geisha gezien, het is gratis, het is een van onze slijtage games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van slijtage

Dressing Moe 3DVerkleed Audrey Steampunk-stijlJe zag ons moderne meisjeEliza geniet van de zomerWe gaan winkelen in het winkelcentrumJe zag als een Griekse godinLeuke vakanties in DubaiKleedkamers voor LOL-poppenModeconcurrentie onder de beroemdhedenOutfits voor het Burning Man-festivalBeroemde ontwerper van trouwjurkenDe prinsessen zijn klaar voor de lenteKleed het meisje aan voor KerstmisTina popzangerVerander het beeld in onze popsterWelkom bij de fashionista-kwekerijGeef Victoria een retro-afbeeldingTina de beste surferLeuke mode-uitdaging voor meerdere spelersOnze beste beeldadviseurKleed de eenhoornmeisjes aan voor het feestAudrey kleedt glamoureus aanFashion AcademyKleed de rockbandmeisjes aanJe zag Sally voor haar modeblogMode gemaakte kunstFashionistas zussenKleed Bonnie aan voor het modemuziekfestivalEllie uploadt een foto op InstagramOnze meisjes jurken in boho chic stijlNina en haar leuke verjaardagsfeestjePaaskledingDuitse modeVerkleed de Maldivische bezoekerModerne modeontwerperKleed dit meisje aan voor een maskeradefeestJe zag de mooie leraarKleed deze poppen aan voor de winterFeest op de school van TinaJe zag de Lolirockstar
Go to TOP