Hollywood-actrices tijdens de Oscars

Hollywood-actrices tijdens de Oscars

  • aandeel
  • Reload


📝 Over deze game


Hollywood-actrices tijdens de Oscars
Hollywood-actrices tijdens de OscarsHollywood-actrices tijdens de OscarsHollywood-actrices tijdens de OscarsHollywood-actrices tijdens de Oscars

🌟 Rating
4.3 / 5 of 291 votes

Deze actrices zijn uitgenodigd voor het jaarlijkse Oscar-gala, de belangrijkste awards in de Hollywood-cinema. Ze zijn erg nerveus en hebben nog niet besloten welke outfit ze op de rode loper zullen dragen. Ze zullen het doelwit van alle ogen zijn, de hele wereld zal zich bewust zijn van de kleding die de beroemdheden dragen in dit evenement en ze moeten spectaculair zijn.
We zullen een jurk voor elk van hen selecteren, waarbij we moeten kiezen uit de verrassingsdozen. Voeg een jurk, accessoires, een kapsel en schoenen toe om de Hollywood-actrices voor het Oscar-feest te kleden.
Geniet van het spel Hollywood-actrices tijdens de Oscars, het is gratis, het is een van onze meisjes games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelen
Andere games van meisjes

Nieuwe Diva FashionistaBaby Hazel: Beach PartyBaby Mary gaat winkelen met haar moederEnchantimals liefde is niet alles: PuzzelsEnchantimals MemoryKleur de EnchantimalsSchoonheidssalon voor make-up en stylingBarber laggardBaby Olie: Eerste schooldagVerkleed meisjes als snoepVriend of vriend?High School Stars serie in hun normale levenRepareer de leuke mobiele telefoonGrappige paaseierenHeerlijke ChocoladekoekjesRepareer het hippiebusjeVerander de afbeelding in de vogelGrappige cakefabriekGrappig alfabetKleine zeemeermin wereldBaby Hazel: Speel met je broer MattBaby Hazel: Hygiëne op schoolEnchantimals TetrisPuzzel, Maricruz in ontembare hartBarbie make-upHersenchirurgie voor UrsulaGrappige DromenvangerTeken in het zandBonnie en haar beste vriendenMooie prinses winter bruiloftHeb je de bruid en bruidegom gezien?Kerstkapsels voor prinsessenMoana en haar vrienden: ze kleden zich voor het grote feestNadja kleedt zich aan voor de rode loperWelkom bij de fashionista-kwekerijVerkleed de prinsessen voor de Grammy AwardsMake-up: Vanessa HudgensCasual kledingVerkleed meisjes van de dierenriemElsa-galadans
Go to TOP