Inactief restaurant

Inactief restaurant

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Inactief restaurant
Inactief restaurantInactief restaurantInactief restaurantInactief restaurant

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Begin je grote restaurantketen en verzamel een echt fortuin bij de bank om de ondernemer van het jaar te worden bij Idle Restaurant. De kok kookt en de ober moet het geld naar de tafel brengen, dat je met de hulp van de liftjongen verzamelt. Deze verlaagt het geld tot op de bodem en het volgende karakter is verantwoordelijk voor het ophalen en toevoegen aan je marker.
Met het geld dat je krijgt, moet je het restaurant, je werknemers en het plaatsen van bazen verbeteren om deze acties automatisch te doen. Open nieuwe restaurants om geld te blijven verzamelen en speel het leuke spel van Idle Restaurant.
Geniet van het spel Inactief restaurant, het is gratis, het is een van onze restaurants games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van restaurants

VruchtensapwinkelCupcake-winkelBurger ChefGrappige hamburgersHeerlijke TaartenwinkelFix Jessie' s Ice Cream TruckToastelliaBereid heerlijk junkfoodPizzapartij 2Virtuele hamburgerwinkelChef BurgersWoon Cinema Panic 2 bijPrinses Ariel: Nu is ze BaristaLeuke hamburgerzaakBewapen de hamburgersHabbo ClickerSims RestaurantDelicious Emily: Cook & GoPapa Louie ToasteliaTaps To RichesBoss Business Inc.Delicious Emily: ChristmasPizza ManiaFast Kitchen 2: DonutsSushi ChefIdle FactoryPenguin CafeKeuken: Zomer SmoothiesChef HeroBereid smakelijke pizza' sStraatvoedsel: MeesterkokKoken snel 4: biefstukFast Food: Hamburgers en hotdogsRoulette royale onlineSpongeBob in de Krokante Krab keukenMina TycoonEmely's restaurantHeerlijke Crystal PastryExpress cafetariaYoghurt ijs bedrijf
Go to TOP