Katapulten oorlog in Egypte

Katapulten oorlog in Egypte

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Katapulten oorlog in Egypte
Katapulten oorlog in EgypteKatapulten oorlog in EgypteKatapulten oorlog in EgypteKatapulten oorlog in Egypte

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

We reizen naar het oude Egypte en hier hebben we een probleem dat de hele bevolking treft. De mummies zijn ontwaakt uit hun slaap en vallen nu de Egyptenaren aan met hun enorme katapulten. We zullen de onze moeten gebruiken om onze rivalen te verslaan en het leven te behouden. Je moet de muis van je pc gebruiken om te schieten tegen de katapulten van je vijanden, waarbij je de kracht van de slag en het traject bepaalt. Je moet snel zijn om de vijand te doden of een van de stenen kan tegen je botsen, waardoor je een van je levens verliest. Activeer het schild wanneer het beschikbaar is om een ​​voordeel te behalen ten opzichte van de tegenstander en blijf doorgaan in het spel. Versla alle mummies die je kunt om een ​​geweldige marker te maken in deze katapultenoorlog in Egypte.
Geniet van het spel Katapulten oorlog in Egypte, het is gratis, het is een van onze katapulten games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van katapulten

Alpha-wapensDuels koningen - Duels of kingsGreg' s Diary: SneeuwballenPenguin in gevaarVruchtensapKlassieke kommenMonkey KickKleur PinBasketball MasterInfinity GolfUltieme honkbalOctopus Sling UpOddbods: Ice Cream WarVampires VS KnoflookHole BallsCannon Basketball 4Gooi taarten naar de demonenLancering van zombiesCastle SiegePor balZuma BoomBasketbal OnlineBal verfMinecraft: Christmas Gold MineChuck Chicken Magic EggBrikoVoetbal: Crossbar ChallengeAngry Cat ShotMors het bierKoala SlingFlappy vogel boosOlympische Spelen: speerwerpen 2Crazy BallsPinatamastersHelix Knife Throw 3DGat 24Steve in de gevaarlijke mijnenPharaoh Slots CasinoSanta vz ZombieKlop de bal
Go to TOP