Kerstman springen

Kerstman springen

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Kerstman springen
Kerstman springenKerstman springenKerstman springenKerstman springen

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Kerstmis komt eraan en we vieren het met dit fantastische spel waarin de hoofdrolspeler Santa Claus is en Santa Claus Jump wordt genoemd. Je moet ons personage heel voorzichtig door de schoorstenen van de stad laten springen om niet in de leegte te vallen.
Om dit te doen, moeten we de kracht van de sprong vaststellen, zonder te passen of tekort te schieten. Bestuur de sprong en verzamel de snoepjes en gezichten van de Kerstman, die je een extra kans geven als je in de leegte valt. Ontwijk de raketten en bereik je beste score in het Santa Claus Jump-spel.
Geniet van het spel Kerstman springen, het is gratis, het is een van onze Kerstmis games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Kerstmis

Santa' s AdventuresHongerige KerstmanRen de kerstman!Ontwaak de kerstmanKerst DrawKleurenballen met Santa ClausSanta Claus: Coloring BookKerst avontuurSneeuwbal kantoorgevechtKerstcadeauVerkleed Elsa voor KerstmisKerstkoekjesVersier kerstkoekjesDe droom van de kerstmanVerbind de kerstfigurenKerst rasterJe zag de kerstman en zijn rendieren voor KerstmisKerst sleeKerstwandelingKerstboomplezierVerbind kerstmisVerkleed de Disney Prinsessen voor KerstmisEllie en haar familie met KerstmisKerst: Een sneeuwpop makenChristmas Around the WorldSnowHeroes.ioKerstballenKerstmis en zijn 5 verschillenBreek de sneeuwmannenSpeel met de sneeuwSneeuwpop zwaartekrachtBonnie's kerstfeestKerstmis NeonVeel plezier met de kerstmanSneeuwmannen: verliefdKerst geheugenSanta's Reindeer: Save ChristmasElsa bereidt zich voor op KerstmisBella: KerstfeestjesAnna bereidt zich voor op Kerstmis
Go to TOP