Klassieke Tetris blokken

Klassieke Tetris blokken

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Klassieke Tetris blokken
Klassieke Tetris blokkenKlassieke Tetris blokkenKlassieke Tetris blokken

🌟 Rating
4.4 / 5 of 70 votes

Een klassieke videospel Tetris en is nu beschikbaar op onze site om van te genieten. Voor degenen die een beetje in de war te lopen en weet niet wat dit spel zal je een paar snelle basisprincipes van Tetris geven. U moet omlaag brengen van de blokken zullen vallen en maken het passen bij elkaar om lijnen te creëren. Dergelijke lijnen zullen verdwijnen en krijg je punten voor. Maak verdwijnen, zodat uw scherm is altijd leeg mogelijk te maken, want als het is gevuld, zodat de toren bereikt de top hebben de wedstrijd verloren. Zoals je punten verzamelen opstijgen niveau en zal het spel steeds sneller geworden. Begin nu met Tetris genieten en een record score.
Geniet van het spel Klassieke Tetris blokken, het is gratis, het is een van onze tetris games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van tetris

Chavo: TetrisCuphead: TetrisTenTrixMario MakerSims Tetris: Veel plezier in 3DLego: Stacky StackDi-Gata Defenders: TetrisHouten puzzelblokThundermans TetrisBendy and the Ink Machine: TetrisEnchantimals TetrisHex FRVR: Hexagonale puzzelsYo-Kai Kijk TetrisGru 3: TetrisTetris BizaardvarkClash Royale: TetrisSan andreas: Fandejuegos puzzelSoja Moon: Tetris voor mobieleElektrische monsters Match 3Ratchet en Clank: PuzzleHerfstbladeren: Match 3Minecraft LegocraftSchoolfeest 3Halloween MahjongEen chemische match3Wapenbouwer 2Spider SolitaireGeometry TowerRobloxMariocraftGrappige kubieke torenPixelmonToren BouwenSuper Mario Bros. ClassicPat de hond: TetrisSudokuUnpuzzleRPJ Maskers om te schilderen: CatboyHet vinden van Dory: PuzzleCuphead Mahjong
Go to TOP