Laboratorium ongeval

Laboratorium ongeval

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Laboratorium ongeval
Laboratorium ongevalLaboratorium ongevalLaboratorium ongevalLaboratorium ongeval

🌟 Rating
5 / 5 of 1 votes

Lily testte een experiment in het laboratorium en plotseling was er een explosie door de chemicaliën die ze mengde. Help dit kleine meisje met spoed, verwijder alle kristallen uit haar lichaam, genees haar wonden, verkoop alle brandwonden. U moet een spoedoperatie ondergaan om uw longen en keel te repareren. Voer alle stappen uit die de specialist u zal geven om de operatie met succes af te sluiten. Eens deze lijst zag je ons kleine meisje haar opvrolijken na dit vreselijke ongeluk. .
Geniet van het spel Laboratorium ongeval, het is gratis, het is een van onze Noodgeval games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Noodgeval

Grappige voetartsBaby Audrey: AppendicectomieMedische noodhulpOorartsDokter staatRescue Ambulance Driver 2018Crazy Doctor of HandsCrazy Ear DoctorMoet naar de neusarts gaanHelen Ellie GouldingGrappige lipchirurgieGrappige arts bezoek oorGrappige keelbehandelingBaby Hazel: HandbreukSchakel warmte: 911 EmergencyGevaarlijke reddingGrappige oogartsSuper Doll: Suffer AccidentLieveheersbeestje: straatongelukVerzin de prinses voor HalloweenGrappige operatie voor de prinsesBedient de geïnfecteerde lippen van prinses VincyHelp de prinses bij haar heupoperatieBedient deze lippen besmet door doornenZwangere prinses: lijdt aan een ongelukHersenchirurgie voor UrsulaMaak haar blindedarmoperatieGrappige arts van voeten voor HalloweenMaak harttransplantatie leukRepareer de neus van het grappige vampiermeisjeEerste hulp voor onze kleine ponyKliniek voor grappige monstersZiekenhuis noodgevalHerleef Tinker BellVoer een grappige colon-colectomie-operatie uitWervelkolom operatie voor AnnaVoer een niertransplantatie uit aan de prinsesVoert een hersenoperatie uit voor de mechanische dameMermaid: Resurrection EmergencyBlije verzorging van huisdieren
Go to TOP