FANSPELLEN

Lieveheersbeestje bezoekt de tandarts

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


Miraculous ladybug Games Disney Games Sofia Games Kim possible Games Meisjes Games Superhelden Games Cat Noir Games Sailor moon Games Elena of avalor Games

📝 Waar gaat de game over: Lieveheersbeestje bezoekt de tandarts?


Lieveheersbeestje bezoekt de tandarts
Lieveheersbeestje bezoekt de tandartsLieveheersbeestje bezoekt de tandartsLieveheersbeestje bezoekt de tandarts

🌟 Rating
4.4 / 5 of 144 votes

Lieveheersbeestje heeft een holte en moet naar de tandarts om deze aandoening op zijn tanden te genezen. We zullen moeten optreden als de arts van de heldin van Disney Channel en alle stappen moeten volgen die ons zijn aangegeven om de beet in het wiel van Ladybug te beëindigen.
Het eerste wat we zullen doen, is de mond van onze patiënt wassen en ook haar tanden. Als we dat doen, zullen we de tand met verval detecteren en we zullen de verschillende medische instrumenten gebruiken om het te verwijderen en dat Ladybug zal stoppen met die pijn in haar mond. Wees een professional tijdens dit bezoek aan het lieveheersbeestje aan de tandarts.
Geniet van het spel Lieveheersbeestje bezoekt de tandarts, het is gratis, het is een van onze miraculous ladybug games die we hebben geselecteerd.

🎮 Hoe het spel te spelen: Lieveheersbeestje bezoekt de tandarts?GamePlay toevoegen


Slijtage GamesMeisjes GamesKoken GamesLiefde-test GamesBarbie GamesDisney prinsessen GamesZwanger GamesMoana GamesFee GamesBruiloft GamesVioletta GamesWassen en strijken Gamesspelcategorieën
Go to TOP