Loodgieter brandweerman

Loodgieter brandweerman

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Loodgieter brandweerman
Loodgieter brandweermanLoodgieter brandweermanLoodgieter brandweermanLoodgieter brandweerman

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Een groot vuur slaat toe in veel van de steden. Brandweerlieden proberen het vuur te beheersen, maar sommige waterleidingen zijn erg oud en gebroken en het water bereikt de brandlocatie niet. Je moet de leidingen repareren om steden van de vlammen te redden. Monteer de buizen in de kortst mogelijke tijd om te voorkomen dat het vuur alles verbruikt wat u op zijn weg tegenkomt. Durf en klik op dit spannende spel, word een held van de steden om het vuur te stoppen. .
Geniet van het spel Loodgieter brandweerman, het is gratis, het is een van onze brandweerlieden games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van brandweerlieden

WaterflowWelkom Super Doll-tweeling1000 koekjesFire Hero an Water PrincessSleeping Princess: Geboorte van haar tweelingVuur stormMan brandplezier 2Monsters veroorzaken chaos in de stadWild GunnerRegen van vuurballenHalloween: Waar is mijn zombie?Marinette reist de wereld overBaby Hazel als loodgieterBlinde ZombieRen over de aardeAnna: Romantisch uitjeSuikerglazuur op de taart3D holle balFlow Gratis onlineSlimme dinosaurussenSardine BurstZorg voor ons waterpaardMilitair in oorlog 3D-multiplayerSuper Plumber RunVrienden in zomerkampMaak de leidingen afKak avonturenStealth ontsnapping uit de gevangenisKleur Ballz: EendenThe Sims 4: The puzzleLeidingstroomPas op, de zombie leeft!Vuur en water: Geometry DashAmbulance SimulatorDe terugkeer van MaleficentKerstfort HurlyBrain trainerGoochelaar versus zombiesGeen botsingTrap naar de hemel
Go to TOP