Meisje op skateboard

Meisje op skateboard

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Meisje op skateboard
Meisje op skateboardMeisje op skateboardMeisje op skateboardMeisje op skateboard

🌟 Rating
5 / 5 of 4 votes

In dit spannende spel zul je ons avontuurlijke meisje, die op haar schaatsbaan door de stad wil reizen, moeten helpen veel uitdagingen aan te gaan om de niveaus te overwinnen. Versnel, spring en hurk zo snel als je kunt om te voorkomen dat je tegen auto' s en obstakels op de weg botst. Durf en klik op dit spannende spel, zodat je kunt genieten van de adrenaline van schaatsen vanuit het comfort van het scherm. Dit leuke spel kan vanaf elk apparaat worden gedaan: Smartphone, tablet en pc.
Geniet van het spel Meisje op skateboard, het is gratis, het is een van onze metro surfers games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van metro surfers

Loper van huisdierenSubway Surfers: Santa loopt door de stadReusachtige hamsterSubway SurfersSchool SurfersSubway Surfers: Tropical AdventureSubway RunnerSubway Surfers: Bike BlastRail Blazers RunnerStack JumpBus SurfersSubway Surfer: KogamaPatina met Pepi: 3DVriend van de schaatsenPanda deslizanteJeep rijdenPush Block FunnyKat rent voor snoepjesKerstraceDe droom van de kerstmanGrappig legioen van sterrenTom Run: The Subway Surfer of Talking TomAchtervolging van luxe auto'sRijd de vrachtwagen onmogelijkPolice Call 3DRob loperDrink Drive OverleefPadverf 3D GrappigRace naar de hemelNinja rent van de hondAladdin: Prince RunSupersonische JackPet RunZombie kattenCats to the RaceDrijvende scooterKleine pedroGevaarlijk racenStenen wielKeizers op ijs
Go to TOP