Mijnheer de Voorzitter: Saving President!

Mijnheer de Voorzitter: Saving President!

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Mijnheer de Voorzitter: Saving President!
Mijnheer de Voorzitter: Saving President!Mijnheer de Voorzitter: Saving President!Mijnheer de Voorzitter: Saving President!

🌟 Rating
3.2 / 5 of 4391 votes

President Salva bedreigingen voordat het wordt verwijderd voor sommige verkeerd begrepen. In deze mini spel moet je de president van de Verenigde Staten te redden van een bestaande bedreiging. De president is in een boot onder een brug en je missie is om de ophaalbrug wanneer dat nodig is om de bedreigingen te neutraliseren trekken. Overleef de president?.
Geniet van het spel Mijnheer de Voorzitter: Saving President!, het is gratis, het is een van onze Friv games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Friv

Mijnheer de Voorzitter spelShooterpresidentenBen 10 forever verdedigingTrump tegen AssesPiraten van madeliefjesZombie pandemieGuns n Glory HeroesNieuwe vervloekte schat 2Zombie Rising: Dead FrontierBeschermt de schaaldieren cascarudoVerdedig de BunkerNinja in actieTower Defense: OgresCodenaam spatie jongensGespannen buitenaardse invasieDEF Island!Ellie: Saving the CityMr. Bullet online plezierVang de zombiesZombie invasion 3DGeometry Dash NeonGrand Theft Auto onlineGeometry Dash LiteGirl vs ZombiesFreefall Tournament: Battle RoyaleLekkage GumballCrossy BridgeMeneer Bean: Bouw de brugAutostunt ParkourPumps on the BridgePoly Bridgie: Bridge springtBruggen verplaatsenKlassieke flipperkast HTML5Pinball AndroidVrienden in zomerkampGrappige flipperkast voor tweePinball Arcade voor AndroidProblemen in het kasteel van de clownsWarrior Spider Robot´ Kleurrijke bruggen
Go to TOP