Monterber Zap: Austin en Ally

Monterber Zap: Austin en Ally

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Monterber Zap: Austin en Ally
Monterber Zap: Austin en AllyMonterber Zap: Austin en AllyMonterber Zap: Austin en AllyMonterber Zap: Austin en Ally

🌟 Rating
4 / 5 of 26 votes

Halloween is uitgekomen op gamemonitoren waar Austin en Ally serieuze gevaren lopen vanwege de monsters die hem willen aanvallen. Gelukkig gaan we je redden van deze verschrikkelijke dreiging door de geesten aan te vallen en op ze te jagen om elk wezen dat ons in de weg staat te neutraliseren. Richt en schiet om de Halloween-monsters te jagen en het feest te redden waar Austin en Ally naar toe gaan. Je kunt het ook vanaf je smartphone of tablet afspelen.
Geniet van het spel Monterber Zap: Austin en Ally, het is gratis, het is een van onze ghostbusters games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van ghostbusters

Het uitsterven van de Walking DeadZombie InvasionApocalypse ZombiesNightwalkers IOStreef naar de zombiesHalloween-pizzeriaHelix Jump: Halloween-editieVerkleed de holsterprinsessenKliniek voor grappige monstersGeniet van HalloweenKylie Jenner make-up voor HalloweenZombify MeHalloween aanstekerStickman VS ZombiesSimon's monstersGrappige arts van voeten voor HalloweenZombeat.ioZombie Apocalypse: QuizMonsterjongZombie GemMonsters spelen basketbalZombie Call 3Rij het grafCupcakes voor HalloweenGrappige hongerige zombieCreepy Death AlleyNight Dungeons and ZombiesHalloween: Waar is mijn zombie?Crazy Fruits: Five Nights at Freddy´sPrincess Ariel: Costume PartyHerfststijlen van Disney-prinsessenHalloween Monster ClickerOorlog tegen monstersSchiet gemuteerde plantenSlijm jagerHalloween geheugenGriezelig kapsel voor lieveheersbeestjeHalloween Shooter 3DPlaneet van grappige monstersHalloween-feest: Kigurumi
Go to TOP