Motor Hero Online

Motor Hero Online

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Motor Hero Online
Motor Hero OnlineMotor Hero OnlineMotor Hero OnlineMotor Hero Online

🌟 Rating
3.3 / 5 of 6 votes

Rij met je motor en overleven in deze fantastische titel van Motor Hero Online. Je moet de leiding nemen over het besturen van je voertuig terwijl je partner van achteren schiet op de vijanden die we vinden. Je kunt helpen door over rivaliserende soldaten te rennen om ze te doden en de weg naar de overwinning vrij te maken.
Je zult heel voorzichtig moeten zijn en de motor in de sprongen moeten besturen, omdat je uiteindelijk kan vallen. Als dit gebeurt, verlies je de game en moet je opnieuw beginnen om je record te verbeteren. Het slaagt erin om zoveel mogelijk meters te overleven en verzamelt sterren om ze in de Motor Hero Online-winkel om te ruilen.
Geniet van het spel Motor Hero Online, het is gratis, het is een van onze motorfietsen games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van motorfietsen

Motorfiets testwedstrijdBike Racing: Moto QuestLeuke motorrace: MultiplayerGP Moto RacingMoto-strandritNachtridder op motorfietsBike Rider 2: ArmageddonTurbo Moto RacerSnelweg verkeer Bike StuntBestuur de gekke motorMotorcycle Memory HTML5Bike RacingEerlijke motorrace: MultiplayerMotorsport: SuperBike GTX3D jetski-competitieBlokkerig TrialsFietstocht 3Repareer Amanda's jetskiWat is de volgende stapRijstijl fietsen GTA VOverleven HalloweenZombie KillersReal Impossible Track 2CyberjagerStunt RunnerFietsstunt snelweg3D fietsacrobatiekAssassin Shooting: Zombie 3DHoge snelheid stunts: BMXRijden Tuk Tuk: Running Over ZombiesOffroad Cycle 3D: Racing SimulatorKart Fight IOAuto VS politie 2Moto ManiacSuper Stickman BikerSoldaat in de strijdSoldier WaySonic CrossAlpha-wapensDe gekke wetenschapper
Go to TOP