Nieuwe vervloekte schat 2

Nieuwe vervloekte schat 2

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Nieuwe vervloekte schat 2
Nieuwe vervloekte schat 2Nieuwe vervloekte schat 2Nieuwe vervloekte schat 2Nieuwe vervloekte schat 2

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Cursed Treasure keert terug met het tweede deel waarin we onze tegenstanders moeten blijven confronteren om te voorkomen dat ze onze edelstenen stelen. Je moet de verdedigingstorens helemaal plaatsen om de opmars van de vijand te stoppen en de verschillende golven van rivaliserende aanvallen te overwinnen.
Sterkere rivalen verschijnen elke keer, dus je moet je middelen gebruiken om de torens die je al in het veld hebt te verbeteren of nieuwe te maken. Je kunt gebruik maken van speciale krachten en vele andere nieuwigheden die dit leuke Tower Defense-spel genaamd Cursed Treasure 2 ons brengt.
Geniet van het spel Nieuwe vervloekte schat 2, het is gratis, het is een van onze tower defense games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van tower defense

Squirrels Vs ZombiesVerdedig KerstcadeausSentry GuardianPiraten van madeliefjesBeschermt de schaaldieren cascarudoLaatste alliantieDe piratenjongenKasteelverdediging: 2DVerdedig de stadDEF Island!Mr. Bullet online plezierDoodseskorps 2Zombie pandemieClash of ArmorCodenaam spatie jongensZombie Rising: Dead FrontierGalactische raketafweerRen weg van de zombiesBen 10 forever verdedigingLuchtaanvalBoze necromancerVikingen tegen monstersNinja jongenWarrior hartGevaarlijke jokerToren controleBooty SweeperGrappige bootie-veegmachineMina ManíaVerplaats de rode balGrogg IOSpring, jelly, springOovalDiamond CompetitionGierig in de stad van HebzuchtOnderwater fietsenOnderzeeërs: Volledige onderdompelingMr. Bean: Hex CodeExtractie bij de goudmijnMonster ambacht
Go to TOP