Ocean Hidden Stars

Ocean Hidden Stars

  • aandeel
  • Reload


📝 Over deze game


Ocean Hidden Stars
Ocean Hidden StarsOcean Hidden StarsOcean Hidden StarsOcean Hidden Stars

🌟 Rating
1 / 5 of 1 votes

Als je dol bent op behendigheidsspellen, kom dan naar onze portal deze leuke game die je bezig houdt op het scherm. Je moet 10 verborgen sterren ontdekken in de opgegeven afbeeldingen. Je moet binnen een beperkte tijd 6 niveaus overschrijden, dus je moet snel verborgen objecten vinden voordat de ingestelde tijd eindigt. Als u op de plaats klikt waar geen sterren zijn, wordt de tijd met 5 seconden verkort. Veel plezier met het demonstreren van uw mogelijkheden om verborgen objecten te ontdekken. .
Geniet van het spel Ocean Hidden Stars, het is gratis, het is een van onze verborgen voorwerpen games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelen
Andere games van verborgen voorwerpen

Vind de oceaanobjectenFrozen Princess: Hidden ObjectsJenner Sisters: Verkleed je als Monster HighAriel en Eric maken zich op voor hun grote bruiloftZeemeermin-spellen in de oceaanVerlaten herenhuisJe zag onze kleine piraatPrinses Ariel is jarigRiley's wereld: JumbleMoana: Kijkend naar de OceanVind het lieveheersbeestjeVind de diamanten van ElenaRaak kleurBedrieglijke koeHoud je evenwichtSpring non-stopBaksteen, runen en een robotDe wondere wereld van TedTrol: Bottle KickKroonkurkuitdagingVeel plezier met het skateboardPrinsessen keren terug naar schoolTripolySchilder de rechthoekRebellenprinsesGrappige eierenCuchillo.ioGrappige magische balLeuk fruit combinerenHorror stadSupreme BasketballSchuif de schijfGrassnijderDruppel druppelVerwijder de stenenVind de schatPatronen detecterenElite golfbaanMath Challenge voor kinderenSpinners revolutie
Go to TOP