FANSPELLEN

Olympische Spelen: hekken

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


Voetbal Games Boksen Games Sport Games Karate Games Basketbal Games Rugby Games Tennis Games Tafeltennis Games Olympisch Games Boot Games Volleybal Games Lopen Games

📝 Waar gaat de game over: Olympische Spelen: hekken?


Olympische Spelen: hekken
Olympische Spelen: hekkenOlympische Spelen: hekkenOlympische Spelen: hekkenOlympische Spelen: hekken

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Een van de meest ingewikkelde disciplines in de atletiek in de Olympische Spelen is die van hordelopen, waarbij je de snelheid moet coördineren met de sprong om niet tegen de obstakels aan te botsen. Onze missie zal zijn om onze atleet te helpen om de finishlijn in de eerste positie te bereiken en elk van de circuits af te maken.
Maak je geen zorgen om te rennen, want het zal het automatisch doen, je moet gewoon op de hoogte zijn van het merkteken op de grond en je moet springen net wanneer de speler het bereikt om de sprong te maken. Maak je klaar om je tegenstanders van de Olympische Spelen onder ogen te zien in deze hindernissprongdiscipline.
Geniet van het spel Olympische Spelen: hekken, het is gratis, het is een van onze Olympisch games die we hebben geselecteerd.

🎮 Hoe het spel te spelen: Olympische Spelen: hekken?GamePlay toevoegen


Voetbal GamesAuto's GamesVermogen GamesSlijtage GamesMeisjes GamesBubble shooter GamesMario bros GamesZombies GamesKoken GamesTafel GamesGevecht Games2 spelers GamesFortnite Gamesspelcategorieën
Go to TOP