FANSPELLEN

Ontwerp de Princess Coat

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


Slijtage Games Disney prinsessen Games Moana Games Sofia Games Meisjes Games Rapunzel Games Zwangere Prinsessen Games Prinsessen Games Kastelen Games Onderjurk Games Assepoester Games Ariel Games Jasmijn Games Verf prinsessen Games Fantasie Games Elena of avalor Games Princess makeover Games Sneeuwwitje Games Moderne prinsessen aankleden Games

📝 Waar gaat de game over: Ontwerp de Princess Coat?


Ontwerp de Princess Coat
Ontwerp de Princess CoatOntwerp de Princess CoatOntwerp de Princess CoatOntwerp de Princess Coat

🌟 Rating
5 / 5 of 4 votes

De regen en het koude weer komen en daarom willen de prinsessen hun jassen voorbereiden op dit nieuwe seizoen. Ze houden er niet van om geld te verspillen, dus hebben ze besloten om hun jassen van vorig jaar aan te passen en volledig nieuwe te maken.
We zullen de meisjes moeten helpen om hun oude jassen radicaal te veranderen en nieuwe jassen te maken die nieuw uit een winkel lijken. We zullen de jas van de prinses moeten ontwerpen en daarvoor zullen we de kleur en de print kiezen. Haal nogmaals je meest creatieve kant eruit om de jas van de prinsessen van de Disney-wereld te ontwerpen.
Geniet van het spel Ontwerp de Princess Coat, het is gratis, het is een van onze Prinsessen games die we hebben geselecteerd.

🎮 Hoe het spel te spelen: Ontwerp de Princess Coat?GamePlay toevoegen


Slijtage Games Meisjes Games Koken Games Miraculous ladybug Games Liefde-test Games Barbie Games Disney prinsessen Games Wassen en strijken Games Bruiloft Games Zwanger Games Moana Games Sofia Games Fee Games spelcategorieën
Go to TOP