Oorlog schildpad

Oorlog schildpad

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Oorlog schildpad
Oorlog schildpadOorlog schildpadOorlog schildpad

🌟 Rating
3 / 5 of 5 votes

Dit zeer kinderachtige oorlogsspel wordt gespeeld door een dappere en vriendelijke schildpad die probeert het welzijn van een eiland te redden met de mogelijke komst van parachutes van dieren die hun verstand verloren hebben. De schildpad weet te parachutespringen lang voordat de vijandelijke dieren en je taak is terwijl de afdaling gebeurt dat ze schiet tot alles verdwijnt. Je moet duidelijk zijn dat het niet gemakkelijk voor je zal zijn om naar het eiland te gaan.
Geniet van het spel Oorlog schildpad, het is gratis, het is een van onze Scherpschutterkunst games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Scherpschutterkunst

Watermeloen ShooterHet tankspelCowboy met één handVoor een appelDEF Island!Uitroeiing van vliegenZwarte ninjaGrappige oorlogsheldSchiet op de stierenPanda Commander: Battle in the AirStan manPas op, de zombie leeft!3D luchtjagerAirport Clash 3DSchildpad oversteken van de wegLuchtoorlogSnel ruimtevaartuigAlien aanvalWarplanes: In 3D CombatOntwijk de bommen met het vliegtuigStacky ZooBattle in the sky: AnimatedKartwars. IoBom Bom IOWings. IoShell-heldenOverlevende schildpadHertenjager 2019Het bombarderen van baconSlagschipOverleven op de wormenplaneetInfinite Battlefield: PUBGVerbergen met online spinPumps on the BridgeJet Fighter Unity 3DZombie kattenCowgirl schiet de zombiesFlight Simulator C130 TrainingXtreme oorlogsvriendenZombies War
Go to TOP