FANSPELLEN

Panda Air Fighter 2

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


Auto's Games Simulatie Games Treinen Games Noodgeval Games Vervolgingen Games Aandrijving Games Politie Games Helikopters Games Schepen Games Boot Games Vliegtuigen Games

📝 Waar gaat de game over: Panda Air Fighter 2?


Panda Air Fighter 2
Panda Air Fighter 2Panda Air Fighter 2Panda Air Fighter 2Panda Air Fighter 2

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

De piloot van het oorlogsvliegtuig keert terug naar onze website met het tweede deel van het spel genaamd Panda Air Fighter 2. We zullen de vlucht van onze panda moeten besturen om de tegenstanders neer te schieten en zo lang mogelijk te overleven. Krijg verbeteringen die door rivalen en sterren worden vrijgegeven om ze op je scorebord te verzamelen en koop verbeteringen bij hen.
Tussen de levels door, moet je het opnemen tegen de eindbazen, die een zeer gewapend vliegtuig zullen dragen en op hun verdediging moeten schieten om ze neer te halen. Zorg dat je elke vijand overwint en overleef het geweldige avontuur van Panda Air Fighter 2.
Geniet van het spel Panda Air Fighter 2, het is gratis, het is een van onze vliegtuigen games die we hebben geselecteerd.

🎮 Hoe het spel te spelen: Panda Air Fighter 2?GamePlay toevoegen


Voetbal GamesAuto's GamesVermogen GamesSlijtage GamesMeisjes GamesBubble shooter GamesMario bros GamesZombies GamesKoken GamesTafel GamesGevecht Games2 spelers GamesFortnite Gamesspelcategorieën
Go to TOP