Pixel gericht

Pixel gericht

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Pixel gericht
Pixel gerichtPixel gerichtPixel gerichtPixel gericht

🌟 Rating
5 / 5 of 6 votes

In Pixel Aiming moet je de meest meedogenloze moordenaar van deze stad worden en alle voetgangers doden, waarvoor we een sluipschuttergeweer zullen gebruiken. We zullen een groot doel moeten aantonen om alle doelstellingen te beëindigen voor het einde van de tijdslimiet die we ervoor hebben.
Gebruik de muis van de pc of het aanraakscherm van uw mobiele apparaat om te richten en geen enkele kogel te missen, anders wordt het moeilijker om uw doel op tijd te bereiken. Naarmate je verder komt in het level, zal het aantal slachtoffers toenemen en moet je nog sneller zijn om ze te doden in Pixel Aiming. .
Geniet van het spel Pixel gericht, het is gratis, het is een van onze scherpschutter games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van scherpschutter

Vampires VS KnoflookSniper CS War commandKlassieke kip schietenMr Bullet OnlineKubusverdedigingZombies With Guns IODood de jongensSchieten: Zombie ShooterBoogschieten StakingDe Gun Club ShooterCandy BurstDart WheelSchiet uit 3DSWAT: Zombies dodenAirport Clash 3DPixelkrachtKill Streak TVKlop de balHalloween Shooter 3DBlasty flessenStickman Escape from PrisonVerdedig KerstcadeausPower Rangers Super Megaforce: Blaster X-BorgSneeuwbal kantoorgevechtSlaim-io in de Hunger GamesZombie-uitdagingSchietagent3D RoyaleWoede van 3D-kogelsZombie PlanetWar Zone: 3D MercenariesMortar.ioMinecraft ShootersHole BallsGooi taarten naar de demonenLeader's StrikeKoala SlingDe gekke wetenschapperZombie KillersVernietig de presidenten
Go to TOP