FANSPELLEN

Powerpuff Girls vs Mojo

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


Disney Games Ninjago lego Games Gumball Games Cartoon network Games Kinderen Games Nickelodeon Games Dora ontdekkingsreiziger Games Kick Buttowski Games Phineas en Ferb Games Boing Games

📝 Waar gaat de game over: Powerpuff Girls vs Mojo?


Powerpuff Girls vs Mojo
Powerpuff Girls vs Mojo

🌟 Rating
3.8 / 5 of 100 votes

De Powerpuff Girls, ook bekend als de Supernenas, zijn drie zussen geboren uit het experiment van de dokter, die zij beschouwen als hun vader. Het zijn Cáctus, Petal en Bubble en met hun superkrachten kunnen ze het hoofd bieden aan de meest kwaadaardige schurken die proberen de vrede van de stad, Mojo Jojo, te verstoren.
In deze game moeten we de hemel doorkruisen en alle obstakels vermijden die we onderweg tegenkomen. Je moet naar de schurk Mojo Jojo gaan en hem confronteren met de krachten van de Powerpuff Girls om de inwoners van de stad in vrede te verlaten. Voer dit geweldige gevecht uit tussen Powerpuff Girls VS Mojo Jojo.
Geniet van het spel Powerpuff Girls vs Mojo, het is gratis, het is een van onze Cartoon network games die we hebben geselecteerd.

🎮 Hoe het spel te spelen: Powerpuff Girls vs Mojo?GamePlay toevoegen


Voetbal GamesAuto's GamesVermogen GamesSlijtage GamesMeisjes GamesBubble shooter GamesMario bros GamesKoken GamesZombies GamesTafel Games2 spelers GamesGevecht GamesFortnite Gamesspelcategorieën
Go to TOP