Princesses: Classic Look VS Modern

Princesses: Classic Look VS Modern

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Princesses: Classic Look VS Modern
Princesses: Classic Look VS ModernPrincesses: Classic Look VS ModernPrincesses: Classic Look VS Modern

🌟 Rating
4.2 / 5 of 6 votes

Deze prinsessen willen zich op een klassieke maar ook moderne manier kleden, dus laten we een paar outfits maken volgens de patronen van elk van deze stijlen. Het eerste zal zijn om ze op een klassieke manier aan te kleden en daarvoor zullen we ons in het oude Griekenland, Egypte en China plaatsen. Kies een look voor elk van hen en wanneer je klaar bent is het tijd om verder te gaan naar het huidige tijdperk.
Om een moderne look te kiezen, moeten we de kleding van elk van de kasten van de meisjes gebruiken en de modetijdschriften volgen om te zien wat er actueel is. Maak een klassieke en moderne look voor de prinsessen en zorg ervoor dat ze er spectaculair uitzien.
Geniet van het spel Princesses: Classic Look VS Modern, het is gratis, het is een van onze Prinsessen games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Prinsessen

Prinsessen: zomerse trendsDisney Princesses: Design Graduation DressesPrinsessen: terug naar de jaren ' 70Prinsessen: Sweaters LoversPrinsessen: verlanglijststijlPrinsessen: zomergolvenPrinsessen: zomerkampPrinsessen: Gossip on CampusPrinsessen: Crazy WeekendKleed prinsessen zonder rivaliteitPrincesses: Trends for Back to SchoolAriel: Koop voor de winterPrinsessen: bruids douchePrinsessen: Design-dekensPrinsessen: Dream JobPrinsessen: zoete jurkenPrinsessen: een café op de campusPrinsessen: T-shirts met boodschapOnze prinses is een modebloggerPrinses Anna kleedt zich aan om te surfenPrinsessen: WinterplezierAriel en Moana: Vier 4 juliEenhoorn modePrincess: Perfect ChristmasPrincess: PromotiepartijPrinsessen: maxi-jurkenPrinsessen proberen nieuwe stijlen uitPrinsessen: schoonheidswedstrijdElsa and Ariel: Day of the DeadPrinsessen: themafeestdansKleed de prinsessen en hun dochtersPrinsessen: herfstdansPrinsessen: Galaxy CrushAriel en Aurora: FeestjurkDisney Princesses: PartytafelgamesPrinsessen kopiëren van de Celebrity LookPrinses schoonheidswedstrijdPrinsessen: zomerfeestPrinsessen: Terug naar schoolfeestDisney Prinsessen dragen hun baby' s
Go to TOP