Prinsessen Disney: muziekfestival

Prinsessen Disney: muziekfestival

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Prinsessen Disney: muziekfestival
Prinsessen Disney: muziekfestivalPrinsessen Disney: muziekfestivalPrinsessen Disney: muziekfestivalPrinsessen Disney: muziekfestival

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

In deze nieuwe game hebben alle Disney-prinsessen zich verzameld en ze zijn uitgenodigd voor een geweldig muziekfestival dat binnenkort zal worden gehouden. Onze missie is om onze favoriete prinsessen te kleden met de kleding die we beschikbaar hebben. We zullen weinig kledingstukken gebruiken, maar ze kunnen in kleur worden aangepast.
U kunt een onderdeel van bovenaf, een onderdeel van onderaf en verschillende accessoires selecteren om de feestelijke look van de prinsessen te kiezen. Terwijl je de eerste prinsessen gaat aankleden, ontgrendel je nieuwe zodat het plezier oneindig is in dit spel van Princesses: Music Festival.
Geniet van het spel Prinsessen Disney: muziekfestival, het is gratis, het is een van onze disney prinsessen games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van disney prinsessen

Broederschap voor de mooie prinsessenPrincess Ariel: Boujee vs. BummyFrom Disney Princess to StudentFrozen II: Jurk in de modeDisney Prinsessen: TrouwjurkenPrinsessen: Costume PartyKleed je voor de zomer aan de Disney PrinsessenDisney Princesses: Night CampfiresDisney Princess JaarPrinsessen: plezier maken in het zwembadEskimo-stijl voor prinsessenDisney Princesses: WinterfeestjesVier prinsessen in de stadDisney Princesses: New Year' s CollectionPrincesses Wedding PlannersPrinsessen: ze lopen door het parkDisney Princesses: Harajuku FashionDisney Prinsessen: WinterjurkenKleed Elsa en Vaiana aanDisney Princesses: BaljurkDisney Princesses: Queen of GlitterSpeelgoedwinkel: Super HeroinesDe terugkeer van MaleficentPrinsessen: AardappelmodeMini Prinsessen: eerste kerstdagOutfits voor SneeuwwitjeDisney Princesses: Christmas TreeDisney Princess CosplayPrinsessen: kerstfeestZeemeermin jeugd versus dameskledingDisney Prinsessen: Kleurrijke jurkenReisexpertsDisney Princesses: Christmas FashionDisney Princesses: Verkleed je in feestkledingDisney Prinsessen Design HandtassenPrincess Ariel: Costume PartyPrinsessen: maak cupcakes klaarDisney Princess: Christmas ParadeDisney Princesses: RouletteSchaatswedstrijd van Elsa en haar dochtertje
Go to TOP