Prinsessen muziekfestival

Prinsessen muziekfestival

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Prinsessen muziekfestival
Prinsessen muziekfestivalPrinsessen muziekfestivalPrinsessen muziekfestivalPrinsessen muziekfestival

🌟 Rating
5 / 5 of 1 votes

Crystal, Olivia en Natalie organiseren een muziekfestival. Er zijn veel voorbereidingen voor dit evenement. Kies decoratie, lichtshow, heliumbommen en vuurwerk. Help de meisjes te kleden met de hippie-chique modekarakteristiek van die festivals. Plaats muziek om de show te starten, speel met de kleurrijke spuitbussen en maak veel foto's voor de meisjes om dit fantastische evenement te onthouden. Veel plezier met dit gratis spel voor meisjes.
Geniet van het spel Prinsessen muziekfestival, het is gratis, het is een van onze beroemdheid games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van beroemdheid

SlangenbezweerderDisney Prinsessen in het Met GalaVeel plezier met je vingers familieRomeo Santos vs Marc AnthonyDisney Princesses: At the OscarsAriana Grande on TourJe zag de jongens: het peloton van vreemde dingenDaddy Yankee: Puzzle FandejuegosVerkleed Beroemdheden met Malibu TrendsThe Descendants Fashion StylistComb Selena GomezAbraham Mateo: Puzzle FandejuegosLip Spa voor zussen Jenner en Gigi HadidChagrijnige kat rent de weg afGraduation Kardashians5 Seconds of Summer: PuzzleBeroemde huisdierenAmanda Seyfried MakeoverAriana Grande' s bruiloftWie is de beroemde?Nicky Jam spellenMaluma en Thalia: PuzzlePapa Yankee, Nicky Jam en Romeo SantosBeste vrienden van beroemdheden in grappige CoachellaMeme Baile ChallengeVeel plezier met het aankleden van de boho-prinsessenPrinsessen dragen kleurenFrozen Princesses: Cover for VogueGitaar heldFlitsende vuurwerkElsa kleedt zich voor schoolVeel plezier met de ijspandaEchte cover girlFotosessie voor Rapunzel en MoanaIce Cream MemoryPrinsessen: kleed je volgens kleur roulettePrinsessenjurk voor CoachellaBlondie: Magazine Cover ModelSpeel de zoete pianoPyjamafeest van de miniprinsessen
Go to TOP