Prinsessen: populair op school

Prinsessen: populair op school

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Prinsessen: populair op school
Prinsessen: populair op schoolPrinsessen: populair op schoolPrinsessen: populair op schoolPrinsessen: populair op school

🌟 Rating
5 / 5 of 4 votes

De prinsessen hebben op school een groep populaire meisjes gevormd en nu moeten ze er perfect uitzien om een voorbeeld te zijn voor de rest van de meisjes. We zullen onze hoofdrolspelers moeten kleden om een spectaculaire dagelijkse look te creëren om naar school te gaan.
Dit team van prinsessen wordt gevormd door Elsa, Anna, Moana, Ariel, Bella en de Barbiepop. We zullen moeten zorgen voor het kiezen van de outfit van elk van hen en hun outfits voltooien met fantastische accessoires. Je moet ook het kapsel kiezen dat ze dragen en hun sieraden. Je kunt dit leuke spel van populaire prinsessen op school niet missen.
Geniet van het spel Prinsessen: populair op school, het is gratis, het is een van onze disney prinsessen games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van disney prinsessen

Prinsessen: ze lopen door het parkDisney Princesses: Harajuku FashionDisney Princesses: Jungle TrendFunky SquadeprinsessenDe terugkeer van MaleficentPrinsessen in het Fantasy ForestPrinsessen Disney: muziekfestivalPrinsessen: kerstfeestMini Prinsessen: eerste kerstdagOutfits voor SneeuwwitjeDisney Princess CosplayZeemeermin jeugd versus dameskledingDisney Princesses: Christmas FashionDisney Prinsessen: TrouwjurkenElisa is op zoek naar een vriendjeKleed je voor de zomer aan de Disney PrinsessenPrinsessen bezoeken IndiaDisney Princesses: Night CampfiresPrinsessen: plezier maken in het zwembadEskimo-stijl voor prinsessenDisney Princesses: WinterfeestjesVier prinsessen in de stadSpeelgoedwinkel: Super HeroinesBroederschap voor de mooie prinsessenPrinsessen: kleed je als poppinsReisexpertsDisney Princesses: Verkleed je in feestkledingPrinsessen: AardappelmodePrincess Ariel: Costume PartyPrinsessen: Costume PartyDisney Princess JaarIk wil een Disney-prinses zijnPrincesses Wedding PlannersDisney Princesses: New Year' s CollectionPrinsessen: Summer TaleKroon van bloemen voor prinsessenPrinses Ariel: Van ziek tot fantastischDisney Prinsessen: WinterjurkenKleed Elsa en Vaiana aanDisney Princesses: Queen of Glitter
Go to TOP