FANSPELLEN

Prinsessen: Sweaterontwerpers

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


Slijtage Games Meisjes Games Jurk goku Games Mode Games Tattoos Games Onderjurk Games Top model Games Make up Games Pokemon jurk Games Kappers Games Winkel Games Versieren Games Nagellak Games

📝 Waar gaat de game over: Prinsessen: Sweaterontwerpers?


Prinsessen: Sweaterontwerpers
Prinsessen: SweaterontwerpersPrinsessen: SweaterontwerpersPrinsessen: SweaterontwerpersPrinsessen: Sweaterontwerpers

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Tiana, Moana en Anna hebben elkaar in dit spel ontmoet omdat ze allebei de droom hebben om kledingontwerpers te worden en nu de kou is gekomen, hebben ze besloten de uitdaging aan te gaan om hun eigen truien te ontwerpen. Onze missie is om hen te helpen het type trui te kiezen dat ze zullen dragen om de look eindelijk af te maken met meer kleding.
Het eerste wat we zullen doen, is de snit van onze trui kiezen en dan zullen we de kleur, de print en wat meer decoratie toevoegen. Eindelijk zullen we een broek of rok vinden die goed combineert en onze designer sweaters van prinsessen voorbereiden op je uitdaging.
Geniet van het spel Prinsessen: Sweaterontwerpers, het is gratis, het is een van onze mode games die we hebben geselecteerd.

🎮 Hoe het spel te spelen: Prinsessen: Sweaterontwerpers?GamePlay toevoegen


Slijtage GamesMeisjes GamesKoken GamesMiraculous ladybug GamesLiefde-test GamesBarbie GamesDisney prinsessen GamesFee GamesZwanger GamesFrozen GamesMoana GamesSoy Luna Gamesspelcategorieën
Go to TOP