Race met de kerstman

Race met de kerstman

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Race met de kerstman
Race met de kerstmanRace met de kerstmanRace met de kerstmanRace met de kerstman

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

De Kerstman heeft al zijn snoepstokken verloren en we zullen hem moeten helpen zoveel mogelijk te verzamelen in dit oneindige hardloopspel. Onze missie zal zijn om de Kerstman zover mogelijk te krijgen om ons eigen persoonlijk record te vestigen. Hiervoor zullen we op de platforms moeten springen en de obstakels moeten ontwijken die ons het spel kunnen laten verliezen.
Maak je klaar om een geweldige race met de Kerstman uit te voeren en krijg niets om hem te stoppen tijdens zijn opmars. In de volgende spellen moet je proberen je vorige score te verbeteren en vooruit blijven gaan in dit leuke online racespel met de kerstman.
Geniet van het spel Race met de kerstman, het is gratis, het is een van onze Kerstmis games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Kerstmis

De droom van de kerstmanVerbind de kerstfigurenSneeuwbal kantoorgevechtGrappige kerstman klimmenSanta Claus: grappige vluchtKerstwandelingHongerige KerstmanVerbind kerstmisSanta' s AdventuresSanta Claus TowerKerstboomraceKerstkoekjesVersier kerstkoekjesKerst rasterJe zag de kerstman en zijn rendieren voor KerstmisBedankt kerstmanSanta Express leveringKerst sleeKerstfort HurlyKerstboomplezierEllie en haar familie met KerstmisKerst: Een sneeuwpop makenSneeuwpop zwaartekrachtChristmas Around the WorldSnowHeroes.ioKerstballenKerstmis en zijn 5 verschillenBreek de sneeuwmannenSpeel met de sneeuwVerkleed Elsa voor KerstmisKerstcadeauBonnie's kerstfeestKerstmis NeonVeel plezier met de kerstmanSneeuwmannen: verliefdSanta's Reindeer: Save ChristmasKerst geheugenBella: KerstfeestjesElsa bereidt zich voor op KerstmisKerstkapsels voor prinsessen
Go to TOP