Red de vis 2

Red de vis 2

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Red de vis 2
Red de vis 2Red de vis 2Red de vis 2Red de vis 2

🌟 Rating
1 / 5 of 1 votes

We brengen een nieuw vaardigheidsspel waarin je moet proberen de vis te redden door hem in de vijver te krijgen als je klaar bent met het verzamelen van de drie sterren in elk niveau. Om dit te doen, moeten we het laten zweven met een grote pracht en het elimineren wanneer dat nodig is.
Klik op de vis om een bubbel om je heen te wikkelen en je kunt vliegen, waarbij je de obstakels ontwijkt. Druk nogmaals om de bubbel te verwijderen en laat deze langzaam zakken. Wees voorzichtig met de spiesjes en de rest van de elementen die je in de weg staan om alle niveaus van Save the Fish te beëindigen.
Geniet van het spel Red de vis 2, het is gratis, het is een van onze platform games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van platform

Reis in de hemelLaat het draakje rennenPlatform Princess: appels plukkenBeklim bergen met de vogelZoek naar Harmony 2Springende kubusTrap naar de hemelArnie AttackPompoen zoekenSpring in de zeeSeizoen sprongAvonturen in het Kasteel FrozenIjzer klopper Gelukkige koppels: Hola Soy DuitsRope HelpBlije groene aardeMr PaulWissel van kantCrashy CatVeel plezier met bellen blazen onder de zeeAlfyDonkere ninjaSpring, jelly, springHollo balDe enige sprongRope Rescue Unieke puzzelHungry Line PhysicMad Day: SpecialSuper 3D Wereld Avontuur100 ballenLeid het rollende balpadSterren stijgenKleur Ballz: EendenKleine planeetBurning Man 2Help de eendKleuren glijdenVal van het meisjeHamster komt thuisKleur SwitchKiba en Kumba rennen door de jungle
Go to TOP